Grappenhall extension & open plan living space

• The property was extended to the side and the rear.

• All internal walls were removed to create the open plan design

• Aluminium sliding doors were installed to the rear of the property alongside the aluminium roof lanterns

• A utility room was created towards the rear of the kitchen with a new composite back door and down stairs w/c.

• A bespoke in frame kitchen was installed, colour choice being farrow and ball pavilion grey and down pipe Island, completed with white calacatta quartz worktops.

• A mantle was created over the range cooker to give the kitchen a main focal point, with antique mirror in the backdrop.

• A new chimney breast was created to feature the gas fire with the mantle installed above.

• Roasted oak LVT flooring was installed throughout the property.

electrical works conducted

Thinking about your next project?

Speak to a member of our team today